Welke mediabox KODI wordt gebruikt in Rotterdam

Welke mediabox KODI wordt gebruikt in Rotterdam

Welke Android tv box KODI wordt gebruikt in Rotterdam?

Welke Android tv box KODI wordt gebruikt in Rotterdam
H96 max x2 4GB 64GB met S905X2 processor en Android 8.1

Speel ál jouw media af met de hoge kwaliteit van de H96 max x2 Mediabox

Stream wat je maar wilt op de H96 max x2 Mediabox

De H96 max x2 is dé mediabox om uw favoriete films en series op te streamen. Netflix, Youtube, Kodi , Ziggo Go en andere streaming bronnen zijn perfect te gebruiken op de H96 max x2 Mediabox. Stream via jouw netwerk, SD kaart, USB-stick of een externe harde schijf. Het kan allemaal!

De H96 max x2 Mediabox levert uitstekende beeldkwaliteit. De extra 4 GB RAM en de S905X2 processor zorgen ervoor dat jouw video’s zelfs op 4K Ultra HD-video resolutie kunnen worden afgespeeld. De H96 max x2 Mediabox is daarom perfect voor filmfanaten en seriekijkers. Ook is het spelen van games super op de H96 max x2 vanwege de grote opslagcapaciteit van maar liefst 64GB.

Creëer jouw eigen smart tv met deH96 max x2 Mediabox

De H96 max x2 Android TV Box heeft het allemaal: afspelen in 4K Ultra HD, Android 8.1 Nougat en de snelle Octa Core processor. De H96 max x2 heeft maar liefst twee USB-poorten, een HDMI-ingang en ruimte voor een micro SD kaart om de opslagcapaciteit nóg meer uit te breiden. Zo kom je nooit meer ruimte tekort.

De vlotte Dual Band Wifi op de H96 max x2 zorgt voor een razendsnelle verbinding. Installeer binnen no-time al je favoriete apps via de Google Play Store. Vanwege de bluetooth verbinding is het zelfs mogelijk om jouw draadloze toetsenbord, muis en gamepad te gebruiken!

- Ultiem gebruiksgemak met de nieuwste Android 8.1 Nougat

- Maar liefst 3GB werk- en 64GB opslaggeheugen

- 4K Ultra HD-kwaliteit

- Bluetooth voor het aansluiten van een draadloos toetsenbord, muis of gamepad

- Overal te gebruiken, zelfs op vakantie

All comments

Leave a Reply