Tilpasning af Android tv-boksen til det danske marked

Tilpasning af Android tv-boksen til det danske marked

Gennemse det bedste udvalg af Android TV box på h96tvbox webshop. Find et enormt udvalg af TV box, og nyd alle dine yndlingsfilm, kanaler og serier i høj kvalitet. Vores priser er konkurrencedygtige og vores hjemmeside er sikker - kombiner din favorit TV box med et andet TV tilbehør til lave priser!

Vi er en fabrik i Shenzhen, Kina og reklamerer for H96 Android tv-boksen til Danmark. Du er muligvis en handelsimportør i øjeblikket, måske har du en facadebutik, måske sælger du husholdningsapparater elektronisk, eller du har en Amazon, ebay eller en Online butik, har du derefter en salgs-tv-kasse? Har du et tv med en WiFi, Bluetooth USB og en anden multifunktions-Android-tv-tv-boks? Kan du finde tv-kassen H96 i en bestemt by? Hvis du kan finde det, hvis du finder kildefabriken, kan du finde import til engrossalg til laveste omkostninger direkte? Vil du kende H96-mærket og fabrikken? Vil du vide, hvad der er tv-kasse? Vil du få den bedste pris på tv-kassefabrik? Vi understøtter tilpassede tjenester, brugerdefineret emballage, installerer din APK, leverer SDK og designer tv-bokseflade.

4K HD tv-box streaming medieafspiller

OEM & ODM-løsning

F & U-kapacitet

Vi har et professionelt designteam, Support tilpasset til udseende ID design, Launcher (UI) design, emballering, logo udskrivning, Apps forudindlæst og så videre; Tilbyde den konkurrencedygtige pris under den stabile kvalitet. Etableret langsigtede og venlige samarbejdsrelationer med Amlogic, Rockchip, Allwinner, Intel, Realtek.

Tilpasning

Vi kan designe bundkort og modeller efter kundens behov. Når klienten har fremsat designkravene, vil vores F & U-team evaluere gennemførligheden af ​​planen og designcyklussen i henhold til designkravene. I udøvelse af perfektion vil vores F & U give nogle forslag til forbedring af kundens designkrav med professionel viden og værdifuld erfaring og indsamle feedback fra kunderne. At fremstille et produkt kan imødekomme kundernes behov og markedets behov.

F & U-bundkort

R & D til bundkort er baseret på kundens krav (CPU, ddr, flash, wifi, BT, Ethernet, usb3.0 / 2.0, type-c, sd-kort, koaksialfiber og andre funktioner), designet til at imødekomme kravene i skematisk (SCH), lav derefter en BOM-liste baseret på det skematiske diagram, indkøb i henhold til BOM-listen for at afslutte omkostningstilbud og indkøb af materialer; skematisk diagram er afsluttet, PCB i det skematiske netværk og struktur DXF fil PCB design, efter PCB design er afsluttet, output Gerber fil PCB fabrik produktion PCB bord.

Modeller F & U

Modellenes forskning og udvikling er baseret på kundens udseende ID-krav og PCB-interfaceplacering, interfacepakke, installationsmetode, kølemetoder osv., Design 3D-formgrafik, 3D-modeldesign efter afslutningen af ​​output Stp-fil og struktur DXF fil, Stp-fil til produktion af CNC-håndbræt, struktureret DXF-fil til PCB-design. Efter at PCBA-prøven er afsluttet, og CNC-prøvemonteringsverifikationen er afsluttet, udføres den nye model.

Dansk online butik engros Android tv-boks

All comments

Leave a Reply